Napoca Hair

Știm că timpul tău este prețios și frumusețea ta are prioritate.

Despre
Napoca
Hair

Începând de la cele mai timpurii amintiri ale imaginii femeii, mulți pictori, poeți, și sculptori s-au întrebat care sunt elementele care o definesc pe aceasta.
Podoaba capilară este unul dintre simbolurile frumuseții feminine.
Astăzi, personalitatea unei femei reprezintă intr-o mare măsură farmecul ei, iar extensiile sunt unul dintre cele mai râvnite accesorii ale frumuseții.
Ce este napocahair ?
Povestea acestui brand a început în urmă cu 10 ani, iar în toată această perioada am importat și comercializat extensii de păr din toate colțurile lumii.
Aspectul și calitatea produselor care există pe piață ne-au împins să facem un proiect prin care să înființăm prima fabrică de produs extensii din păr natural din românia și am ales să lucrăm cu cea mai înalta caliate de par existența, părul slavic.
După cursuri de specializare în rusia și mulți ani de experiență în domeniu, în 2017 am înființat napocahair în această formulă nouă ca unici producători de extensii de păr, de la materie prima la produs finit, din românia.
Noi napocahair, Adrian și Vlad, fondatorii acestui brand, împreună cu colegii noștrii dorim să introducem pe piata europeană extensii de păr natural slavic de cea mai înalta caliate. Părul slavic natural este denumit ‘’aur rusesc” pentru calitățile sale superioare oricărui alt tip de păr folosit în extensii, precum strălucire naturală și resistența pentru un timp îndelungat.
Materia noastră provine de la donatori unici, iar noi avem grijă să nu pierdem orientarea cuticulei, astfel păstrăm firele de păr din extensii în sensul lor natural de creștere, ceea ce înseamnă că părul napocahair este par 100% remy.
Procesele de prelucrare sunt făcute manual, fir cu fir, cu multă atenție și îndemânare.
Toate produsele napoca hair sunt full ends, fapt care creează un aspect plin de naturalețe părului tău.
Spre deosebire de extensiile de pe piața europeană care sunt făcute din păr animal sau din fibră sintetică,amestecate cu par uman, extensiile napoca hair sunt fabricate din par 100% uman.
Diferența dintre acestea se vede clar la textura extensiilor, la modul în care se comportă când sunt aranjate sau spălate și cel mai bine la faptul că acestea își mențin aspectul și calitatea pe o perioada mult mai lungă.
Napocahair mai înseamnă profesionalismul cu care ne ocupăm personal de toate produsele noastre, atenția pe care o oferim fiecărui client și beneficiile pe care le oferim tuturor colaboratorilor noștrii. Produsele napocahair sunt sunt un efort mic pentru o frumuesete îndelungată.

Extensii
de păr
Napoca
Hair

Produsele napocahair sunt sunt un efort mic pentru o frumuesete îndelungată

 • 1
  Folosim păr natural

  Fie că e păr slavic, indian sau european, mereu vom folosi păr natural de cea mai bună calitate.

 • 2
  Creem extensiile cu atentie

  Procesele de prelucrare sunt făcute manual, fir cu fir, cu multă atenție și îndemânare.

 • 3
  Extensii de o frumusețe naturală

  Extensiile Napoca Hair sunt full ends, fapt care oferă un aspect plin de naturalețe părului tău.